EASY TO ENJOY YOUR LIVE

EASY TO ENJOY YOUR LIVE
LIMITED TIME ONLY..!!

Wednesday, November 3, 2010

SENARAI 22 KITAB-KITAB MUKTABAR...RUJUKAN BANI HASYIM QURAISY MQTK

(for Malay language only)KITAB RUJUKAN LENGKAP RAJA-RAJA MELAYU DARAH BANI HASYIM INI BOLEH DIDAPATI DI SEMUA KEDAI BUKU UTAMA SELURUH NEGARA DAN DISAHKAN OLEH SEMUA PIHAK BERKUASA AGAMA SEMASA UNTUK DIDEDAHKAN KEPADA UMUM.(TAHUN DAN ASAL KITAB)
TAUHID

K1. Faradatul faraid ( RM 7.50 ) - 1800 - PATTANI
K2. Tuntunan Ibadat ( RM 9.00 ) - 1970, BEKAS MUFTI P.PENANG/MALAYSIA

FEKAH

K3. Munyatul-Mushalli ( RM 9.00 ) - 1756M-MAKKAH(HUDUD KELANTAN)
K4. Matla Al-Badrain ( RM 98.00 ) - 1900M-PATTANI
K5. Biadayatul-Hidayah ( RM 10.00 ) - 505H (AL-GHAZALI)-THOS, IRAN
K6. Muhimah (suami isteri mukmin) (RM 15.00 ) - 1850M - PATTANI

TASAUF

K7. Nur Muhammad ( RM 3.50 ) - 3000 B.C BANI ISRAEL/1350M-MAJAPAHIT II
K8. Pati Rahsia ( RM 8.00 ) - 1946(UMNO)
K9. Mengenal Diri Dan Wali Allah ( RM 8.50 ) - 1974M, KELANTAN.
K10. Pengantar Ilmu Tarikat & Tasauf ( RM 16.00 ) - 1985M, INDONESIA
K11. Futuh Al-Ghaib ( RM 10.00 ) - 475H (SYEIKH ABDUL QADIR AJ-JILANI), IRAQ.
K12. Al-Hikam ( RM 16.00 ) - 900M(SYEIKH IBNU ATI'ULLAH), IRAQ
K13. Minhajul Abidin ( RM 18.00 ) - 500H/900M, THOS, IRAN.
K14. Nasihat Tokoh-Tokoh Ulama Islam Dunia ( RM 9.00 ) - 1990, PERAK- MALAYSIA
K15. Sejarah Kekeramatan 99 Wali Allah ( RM 49.00 ) - 1900, MESIR

SEJARAH/TAFSIR/HADIS

K16. Tafsir Al-Quran ( RM 38.00 ), MAKKAH.
K17. Hadis Sahih Muslim ( RM 40.00 ) - 200H, BAGHDAD.
K18. Sejarah Nabi-Nabi ( RM 6.00 ) - 1900M(SINGAPORE)
K19. Sejarah Wali Songo ( RM 15.00 ) - 1995M(KELANTAN)
K20. Insan Teladan Sepanjang Zaman (RM 20.00 ) - 2000M, MALAYSIA.

PERUBATAN & ISTIKHARAH/FALAK

K21. Tafsir Mimpi Ibnu Sirrin ( RM 39.00 ) - 1300M, MESIR.
K22. Panduan Rawatan Perubatan Dengan Al-Quran Dan Sunnah (RM 20.00) - MALAYSIA

Jumlah 1 Set ( RM 416.50 )
Oleh kerana permintaan pasaran 8 -11 kaliganda keupayaan pengeluaran,
pelanggan diizin terus kepada penerbit.
17 SYARIKAT PENERBIT TERBESAR MALAYSIA TERLIBAT BEKALAN 
KITAB MQTK ;(30-40% Untung untuk anda, jika anda terus kepada penerbit)
1. K1, K3 : Jabal Maraqy Enterprise - Kota Bharu, Kelantan.
2. K2, K14 : Pustaka Muda, - Ipoh, Perak.
3. K4 : Bina Iman Sdn. Bhd. - Kuala Lumpur.
4. K5 : Pustaka Darussalam Sdn. Bhd. - Alor Setar Kedah
5. K6 : Al-Hidayah Publication Sdn. Bhd. - Kuala Lumpur
6. K7 : Jaafar Rawas Sdn Bhd.  - Kota Bharu, Kelantan.
7. K8 : S/U MQTK, - Kuala Lumpur.
9. K9, K10, K11 : Pustaka Aman Press Sdn. Bhd. - Kota Bharu, Kelantan.
10. K12, K13 : Victory Agency Sdn. Bhd. - Kuala Lumpur
11. K15 : Pustaka Al-Shafa Sdn. Bhd. - Kuala Lumpur
12. K16 : Tafsir Al-Quran PT. Syamil Cipta Media Sdn Bhd. - Kuala Lumpur.
13. K17 : Klang Book Centre Sdn.Bhd. - Kuala Lumpur
14. K18 : PT Bina Ilmu, - Kuala Lumpur.
15. K19 : Al-Kafilah Enterprise, - Kota Bharu Kelantan.
16. K20 : Darul Numan Sdn. Bhd. - Kuala Lumpur.
17. K21,K22 : Crescent News Sdn. Bhd. - Kuala Lumpur.
(RUJUKAN SEMUA BANI HASYIM KERABAT MQTK SEJAK 1756M)http://www.facebook.com/?ref=home#!/topic.php?uid=110493762338145&topic=43
AMARAN PERTUBUHAN BERDAFTAR DENGAN RAJA-RAJA MELAYU DAN KERAJAAN 1 MALAYSIA..!!
1. Hindarilah sesiapa sahaja yang telah menolak mana-mana dari kitab rujukan Raja-Raja Melayu ini walaupun ianya karib kerabat.  Ada segelintir golongan kecewa, selain Bani Hasyim dari kelompok kecil "Kerabat Long Pandak"(Sultan Kelantan yang dibunuh, Tragedi Kain Cindai Kelantan 1756M) yang sentiasa menanti kehancuran besar keluarga Bani Hasyim Istana Kelantan ini di era 1700-1900 hingga terpaksa ditubuhkan skuad khas di dalam PKLGK. Sumpah berkorban nyawa demi Istana wajib dilafaz, bertulis, berdaftar dan boleh dikerah bila-bila masa oleh Istana/Sultan ke atas semua kerabat, untuk memerangi golongan itu (munafiq/sipitung/duri dalam daging/dedalu).
2. Dan di era 1900-2000 wujud pula pelbagai  kelompok melayu yang berjaya dihasut agar turut memusuhi seluruh kerabat Istana Bani Hasyim ini dan cuba mengharamkan seluruh pengaruh kitab nenek moyangnya sebagaimana kerajaan Budhha Siam di era nenek moyang MQTK di Istana Pattani dulu dan awal 1800M sewaktu pemerintahan Long Seri sehinggalah 1946 dengan terkarangnya "Kitab Pati Rahsia" oleh Datuk Perdana, ayahanda kepada pengasas perlembagaan "Tanah Melayu" dan UMNO 1946, Tan Sri Nik Ahmad Kamil(1909-1977-bekas Speaker Dewan Negara & Menteri Besar Kelantan).
3. Setakat ini pihak kerajaan Malaysia masih mampu menghapuskan unsur-unsur tersebut dengan cara paling berkesan, iaitu meningkatkan tahap penguasaan ilmu/pendidikan rakyat dan menjadikan negara sebagai hub pendidikan pelbagai ilmu untuk pasaran antarabangsa. Dengan itu golongan bodoh, degil atau lemah IQ  tetapi bernafsu besar, dengan sendiri kehilangan pengaruh dan tidak dapat meperbodohkan lebih ramai rakyat untuk pribadi mereka, bukan untuk kepentingan organisasi Allah dan RasulNya. 
4. 400 jam Isi kitab tersebut adalah hujjah  disiapkan oleh Tan Sri Nik Ahmad Kamil  dan semua 40 orang penasihatnya waktu itu dari Istana Majapahit II(Kelantan), untuk memasukkan "5 Panca Seri Empayar Islam Majapahit II-HM Cik Siti Wan Kembang 1350M" sebagai Rukun Pertama negara "Believe in God",/Kepercayaan Kepada Tuhan(Jika ada yang cuba membangkang-namun tiada yang bangkang) sebelum ianya dimasukkan sebagai yang pertama dari 5 rukun wajib bagi seluruh yang mengaku rakyat kepada Raja-Raja Melayu dan menukar nama Tanah Melayu kepada Malaysia 1963(disahkan selamat dari semua sudut undang-undang, ditukar identiti nama "Tanah Melayu", bila telah dipersetujui dengan 5 rukun itu - Raja Selamat/Save The King kerana semua Raja Melayu adalah  sahih darah/zuriat/keturunan Rasulullah SAW yang wajib dipelihara atu disebut "HURUMAT ALLAH"/Pembina & Penjaga Ka'abah di dalam kitab-kitab hadis). Kedurhakaan kepada "RAJA" dan keturunananya boleh menyebabkan tertolak di Ka'abah(bagi yang Islam), walau Raja tersebut ditakdirkan bukan alim sekalipun dan boleh menyebabkan "Tragedi Amuk"(istilah mencerminkan sifat semulajdi bangsa melayu yang sukar dihurai secara saintifik oleh pakar-pakar jiwa, kesanggupan dan kebanggan menumpahkan darah  tanpa dibayar, apabila RAJA mereka dicabar dan istilah "AMUK" ini paling digeruni oleh bangsa asing/pendatang sejak berkurun..!!).
5. Seluruh/sebahagian rujukan sulit PENGASAS NEGARA ini diharamkan kepada rakyat umum sejak sekian lama(kecuali pemegang darjah Istana tertentu dengan pemilihan teramat rapi/teliti lebih 40 penasihat Istana - Kelantan ada gelaran Istana "Datuk Kaya Perba" untuk mufti dan beberapa pemegang Tun atau Tan Sri, biasanya Penglima Tentera, Ketua Polis, JUSA A atas kehendak "Sultan") kerana boleh memberi ruang kepada "Rampasan Kuasa" dan menggugat kententeraman awam jika institusi keselamatan tidak diperkuatkan terlebih dahulu(PDRM & ATM) oleh pihak Istana. Dan apabila anggota PDRM telah melebihi 100,000 orang, di seluruh negara(diyakini berada di segenap tempat yang ada rakyat kepada Raja Melayu) semua ilmu ini diizinkan untuk didedah.
6. Namun disebabkan natijah kejahilan meningkatnya lebih setengah juta anak zina,  dan pelbagai kes telah diduga, pihak Istana tiada pilihan kecuali memaksa seluruh rakyat turut memahami semua ilmu-ilmu khalifah Allah dan pegangan ahli-ahli syurga tanpa hisab ini(Mukmin - Islam sebenar dari 73 puak..!!) yang biasanya hanya dipaksa di dalam Istana/Kerabatnya(diwajibkan sebelum kahwin kepada seluruh nenek moyang Bani Hasyim PKLGK & MQTK sejak bertus tahun).
7. Terima kasih kepada Ybhg. Prof Dr. Muhammad Uthman El-Muhammady dan pihak ISTAC/IIUM, ahli Mensa(Alumni Nulli Secundus-Machang Bandar Ilmu, University Al-Azhar dan semua Alumni SBP Malaysia sekutunya), Istana/PKLGK, KDN/JAKIM, Baka-PDRM, MUFTI, yang telah mengesahkan keaslian mutu semua kitab-kitab ini yang asalnya hanya berada di dalam Istana dan Pejabat manusia-manusia seperti Tan Sri Nik Ahmad Kamil, yang dikeluarkan dari khazanah Istana Raja-Raja Melayu(bukan oleh organisasi parti-Agama /Wali Hakim dipegang oleh Raja, bukan Perdana Menteri di Negara Majmuk dengan Raja Berperlembagaan Islam seperti Malaysia ini), dengan kelulusan, keizinan dan arahan Pihak Pertubuhan Kerabat Long Gaffar Kelantan(Pertubuhan "Hanya kerabat Bani Hasyim" pertama berdaftar di Malaysia), untuk tatapan lebih 40 juta darah Bani Hasyim dan lebih 300 juta umat Islam  di Asia Tenggara(versi Melayu) - rakyat umum sejak 1985.
8. Justeru, kesimpulan yang wajib difahami  oleh semua adalah, yang menolak seluruh atau mana-mana kitab di atas, mutlak musuh nenek moyang kami Raja-Raja Melayu Pemegang Wasiat Bani Hasyim ini(termasuk Kitab Pati Rahsia) dan wajib dihapuskan oleh kami, atau  yang akan  bersekutu cuba menghapuskan kami dari muka bumi ini sejak beratus tahun,(MUNAFIQ) dan kami  bagi pihak Kerajaan Malaysia, memilih untuk membuat persiapan berdepan dengan mereka di abad ini...!! (bukan melarikan diri..!!). MQTK memberi ganjaran istimewa kepada anda, jika anda boleh membawa hanya seorang yang telah sahih/terbukti telah memperlekeh /menolak semua/sebahagian kitab-kitab tersebut.(dari yang Islam - bukan orang kafir).
(D1-MQTK dan beberapa ahli Mensa terdahulu sebenarnya hanya terjemah ke rumi semua yang jawi dalam pondok dan sebar keluar khusus untuk MELAYU..!!)
YDP. MQTK
B/P D1-MQTK
(GENG 13 - KDN/1088-09-kel)
Pada yg mengenal ahlulbait - JANGAN AJARI MEREKA ITU KERANA ALLAH TELAH MENGAJAR MEREKA (sheikh Tijani-Sunni Iraq)

Dan ahlul-bait itu sentiasa dengan Al-Quran.(itu umpama ubat/drug/dadah mereka)
WIND OF CHANGE -TRAGEDY OCTOBER : GALAS 2010.

24 comments:

  1. Harg Pati Rahsia yang murah RM8.00 itu adalah photocopy.

    Jika original printing...errr...RM50.00.

    Kami terpaksa buat begitu sebab ramai kategori rakyat bisa tiak akan mampu emilikinya, sedangkan ianya penting.

    Yang ditakdir rezeki sedikit lebih tu, bolehlah beli yang "Original Printing" harga RM50.00, terus dengan setiusaha MQTK sahaja.

    (Disebabkan pelbagai kejadian aneh dan pelik, semua pemegang/pemilik/pengamal kitab-kitab sulit Bani Hasyim/Tok Limbat 1756M dikawal ketat/didaftar oleh pihak Istana/atau ejen mereka hingga ke kubur)

    Harp maklum.

    ReplyDelete
  2. Dan jika anda dah alim, khatam semua kitab tersebut yang hanya ambil masa lebih kurang 400jam (atas 2 minit/page)...okey laa..kami tak cemburu pun..!!

    Cuma apa salahnya anda sebarkan pula maklumat senarai kitab yang heret manusia ke syurga ini kepada semua yang telah anda kenal...???

    Hanya copy...dan hantar ini sahaja alamat ini

    http://yusnaidi-yusoff.blogspot.com/2010/11/senarai-22-kitab-kitab-muktabarrujukan.html

    Dan sila hantar kepada mereka segera.

    Sesiapa sahaja yang terima ini, akan amat menghargai anda walaupun anda tiada apa-apa untuk diberi(hanya alamat web) selain ini, sebagaimana yang telah rasa dan lalui...sampai mati mereka tidak akan musuhi anda..!!

    (dan geng mereka pulalah yang set up semua ni untuk saya - ada jugak yang pakar IT ni...kiki..nasib..nasib...)

    Harap kita akan sentiasa ceria/bahagia begini sampai mati.amin

    ReplyDelete
  3. Dalam peringkat persiapan, hanya di beberapa wall sahabt handai, purata 150 orang sehari pertambahan affiliate promoter yang daftar/sign up Tea ROses MAQS.

    Sesuatu yang amat diluar jangkaan kami. Terima kasih.

    Terima kasih semua Alumni Nulli Secundus yang rekacipta teknik pengiklanan berangkai ini(guna kaedah Affiliate Networking Advertising) ini.

    Setakat hari ni laa...duit masuk dari hasil klik USD0.01/klik tu lagi banyak dari jualan kitab dan Teh Mawarku.

    Dan juga hasil pendaftaran ahli baru Affiliate Promoter meningkat dengan drastik lebih dari produk-produk MQSB melalui blog sebelum ini.

    Syabbas MQSB, moga sentiasa diberkati Allah. Pengerusi MQSB masih di Ka'abah/Makkah dan diharap akan sempurna semua rukun dan selesai semua amanah dan selamat kembali.insyaallah,amin.

    Wassalam.

    ReplyDelete
  4. 1. Why are you not a genius?
    2. Are you a genius?
    3. What who is genius?
    4 What is a genius?

    I give you a little...it is not 100% accurate, you can redefine it base on your own thought, no one will say you genius here unless you know the true meaning below.

    http://www.facebook.com/topic.php?topic=231&post=1331&uid=119710511399670#post1331

    ReplyDelete
  5. It's true

    "Cash In" right Now via this special link:

    http://GetinFree.com/landing.php?r=pemuda313
    (This link expires in 24 hrs)

    Do it now while it's still fresh in your mind.

    And don't forget to thank me. :-)

    ReplyDelete
  6. Semua kitab ini diambil dari discussion board MQTK. sila klik http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1635217250610#!/topic.php?uid=110493762338145&topic=43

    BLOG UNIT FORECASTING MQSB
    http://www.blogger.com/posts.g?blogID=4544571843513020998

    ReplyDelete
  7. KENAPA RAJA-RAJA MELAYU WAJIB KETUAI ISLAM DUNIA

    oh ya...kerajaan dah wajibkan subjek sejarah...sebab sedar rakyat dah terkeliru antara mitos, telemovie, fiilem, lagenda etc dan fakta sejarah sebenar dari Quran, Hadis, Ijmak dan Qias.

    Ada yang belum tahu Imam Umat Islam Dunia Syarif Al-Husin telah dimakhzulkan/dilucutkan dari jawatannya ada 1926 dan Empayar Islam Uthmaniah berkubur pada 1925. Sejak itu Islam dunia terpecah kepada 57 buah negara tanpa ketua/kepala/khalifah dunia. Hingga Israel terbentuK pada 1948 dan mengisytiharkan negara pada 1969 di mana automatik kuasa ke atas Masjid ke 3 Umat Islam sejak lebih 700 tahun akhirnya jatuh di bawah kekuasaannya dan mengheret seluruh Umat Islam yang di lahirkan di zaman ini berdosa besar/berdepan su'ul khotimah, kecuali hanya yang terlibat dalam usaha menebusnya kembali oleh para Bani Hasyim(penjaga kunci kota itu).

    Dan sejak itu juga British(kuasa Kristian terbesar dunia) hanya mengikut/mengiktiraf/berunding dengan Islam pegangan Raja-Raja Melayu diketuai oleh Datuk Perdana (ayah Tan Sri Nik Ahmad Kamil - pengasas perlembagaan negara dan UMNO 1946) dan HM King George VI diwakili oleh Sir Lawrence Guillmard, yang namanya tercatat sebagai jambatan besi terpanjang di asia terletak di Tanah Merah Kelantan, salah seorang pegawai British yang juga ahli kitab nasrani dan amat fasih berbahasa kelantan.

    Setelah cubaan menjatuhkan dua kuasa/empayar agama samawi tertua dunia ini (Raja Kristian & Raja Melayu sama-sama berusia lebih 1000 tahun) oleh Nazi, Jepun dan Italy berjaya digagalkan pada 1945 dengan Atom ciptaan seorang Genius Yahudi, tugas berat Raja-Raja Melayu sekarang ialah mencari pengganti Syarif Al-Husin untuk menyatukan semua bangsa masyarakat yang beragama Islam dan berbagai mazhab sekarang.

    Archive MQTK/PKLGK/Istana Kelantan/Muzium/Arkib Negara.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. sedare,kitab2 ni ade dalam bentuk soft copy tak?saya pelajar yg kt luar negara...berminat la nk dapatkan kitab2 ni....jadi..macam mane ye?

    ReplyDelete
  10. Terima Kasih.

    Maaf dan sabar sedare Mr. cUrB,

    Memang disebabkan masih belum siap soft copy, kami terpaksa iklankan hanya buku dulu.

    Dan untuk jawapan kami di hadapan Tuhan jika ditanya apakah kami Para Bani Hasyim tidak menjalankan tugas ke atas anda, kami buktikan kesungguhan kami itu, walaupun ia masih dalam proses(belum lengkap),tidak akan cuba kami percepatkan kecuali terdesak, isyaallah.

    http://www.scribd.com/doc/43382973/BIDAYAT-UL-HIDAYAH

    (yang lain 22 buah lebih kurang % yang sama.2011 ditarget akan siap 99%. Tapi anda tetap wajib ada koleksi kitab untuk anak-anak. Dan untuk hormati pengarang asal yang tiada royalti secara online. Itu cara kami menyumbang kepada mereka dan keturunanya. Softcopy ini untuk free).


    Nota Kepada MQTK :

    Dah agak daahh...ini semua salah geng Quraisy PKLGK dulu, dok gaduh dari dulu tak lesai-lesai dalam Istana sampai kini. Unit terjemahan MQTK ni masih baru/kena lantik orang baru now..natijahnya market untuk generasi baru dalam softcopy jadi delay/terlewat dari target skit...habih jadi jahil, masyarakat berterabur..semua kecewa/frust, kena bala dan macam2.

    Dan tengoklah kerabatku, pasti ramai lagi yang merungut macam adik kite di atas tu, itu hanya wakil mereka, banyak yg senyap, rungut dlm hati jer...kite suruh mereka jadi baik dan ahli syurga, ilmu kita gagal bekalkan, nak kata salah sape..??

    (yang hantar beribu dalam inbox sengaja I tak dedah..lebih kurang laa ayat soalan, nak softcopy..ini new generation.!!)

    Wassalam.

    ReplyDelete
  11. Apakah perasaan yang perlu ada bila Aqidah arwah nenek moyang kita dicabar/dituduh sesat/kafir oleh pihak yang tidak pernah bersama mereka atau baca kitab wasiat mereka sewaktu hayatnya..?? (Dan natijahnya cucu-cicit dinafikan segala hak oleh pihak tertentu hanya semata-mata kerana enggan berpisah dari Aqidah nenek moyang yang diyakini benar..!!)

    ReplyDelete
  12. Melihat arwah moyangku tersekat-sekat menjawab segala tohmahan itu, hinggalah saat beliau diletakkan ke liang lahad....persoalan ini masih belum selesai dan terpaksa disambung pul oleh kami.

    Justeru kami memohon kehadrat Allah hak kami selak...u para Bani Hasyim dan Ahlul-Bait Syed Kadok-Syed Kuning Kelantan ini menggunakan "Mubahalah" dan enggan lagi berdebat walau dengan sesiapapun atas apa-apa cabang dan persoalan agama, adat, adab, pantang laang, wasiat nenek moyang kami.

    Nenek moyang kami enggan menerima sesiapa lagi(mereka dah tua/uzur-tunggu saat kematian), kecuali hanya yang telah disahkan khatam semua 16 kitab Bani Hasyim MQTK tersebut.(kitab2 mereka dulu).

    ReplyDelete
  13. Arwah Ayahanda : "Janganlah Mu berkongsi walau satu dirham, segala kurnia nikmat yang Allah bagi kepada nenek moyang kita berupa harta benda, kedudukan, Ilmu dan segalanya ini dengan golongan terlaknat itu, aku tak redha/tak rela dunia akhir...at...!!"

    Aku : "Baiklah ayah, kami berjanji..!!"

    Tetapi akhirnya ku terlanggar janji ini, dan seterusnya tidak tersedar individu yang menghampiriku itu bukanlah yang diterima oleh Hajaral Aswad. Mereka berbohong bahawa fahaman dan mazhab mereka sama seperti ayah atau nenek moyangku dan mendakwa mereka juga beriman seperti mereka dan ingin bersahabat denganku.

    Rupanya merek hanya mahulakan pangkat, bini muda, gelaran, kedudukan, harta/projek/duit dan sebagainya. Lalu akhirnya mereka dihalau oleh bapa-bapa saudaraku yang ramai di dalam PKLGK dengan PEDANG...itulah golongan celaka yang tertolak di Hajaral Aswad.!!

    Sekarang dengan adanya MQTK, golongan laknatullah itu tidak berani lagi menghampiriku...kikiki..padan muka..!!

    ReplyDelete
  14. Ya Rabbi, tunjukkanlah kepada kami golongan yang diharamkan syafaat RasulMu di Padang Mahsyar kelak, di dunia ini lagi dan janganlah Engkau izinkan mereka sekali-kali menyentuh Batu Syurgawi yang telah diletakkan oleh nenek moyang kami di penjuru Kaabah itu, dan jadikanlah hati-hati kami dengan sifat membenci mereka itu sebagaimana nenek moyang kami terdahulu telah melaknat mereka,amin.

    ReplyDelete
  15. Cara nak membeli satu set sekaligus ?
    RM 416.50 tu OK
    lain lain ?

    ReplyDelete
  16. Jika bukan untuk berdaftar ahli MQTK, anda boleh dapatkan/beli di kedai buku agama berhampiran anda. Sekaligus atau berperingkat ikut kemampuan anda.

    Oleh kerana permintaan 9 kaliganda dari kemampuan pengeluaran, kami tidak mampu lagi urus jualan. Untuk sementara waktu, kami hanya dibayar komisen untuk membuat promosi online. Jualan adalah hak penerbit/kedai buku agama berhammpiran anda masing-masing.

    Semua kedai buku-buku Agama utama seluruh negara tahu dan telah dimaklukan semua tajuk2 kitab tersebut sejak lebih 20 tahun lalu.

    Ada juga yang bijaksana, beli secara borong kemudian promosi ke sekolah/IPT di Utara dan Kuala Lumpur hingga mereka kaya raya makan komisen free jutaan ringgit.

    Itu sebabkan stok sedikit terbantut. Anda juga bebas berniaga di tempat anda dan tiru kaedah mereka serta berurusan terus dengan pihak penerbit. Kami tak sekat. Lagi ramai pelanggan anda lagi banyak pahala, berkat dan saudara mukmin anda, selain untung.

    Jazakallah.

    ReplyDelete
  17. Alif laam miim.Kitab ini tidak ada keraguan padanya; petunjuk bagi mereka yang bertakwa,mereka yang beriman kepada yang ghaib yang mendirikan shalat dan menafkahkan sebahagian rezki yang Kami anugerahkan kepada mereka, dan mereka yang beriman kepada Kitab yang telah diturunkan kepadamu dan Kitab-kitab yang telah diturunkan sebelummu serta mereka yakin akan adanya akhirat .

    ReplyDelete
  18. Benarlah Allah dan Firman-Nya..suatu hari Kami panggil tiap umat dengan pemimpinnya; dan barangsiapa yang diberikan kitab amalannya di tangan kanannya maka mereka ini akan membaca kitabnya itu, dan mereka tidak dianiaya sedikitpun. Dan barangsiapa yang buta di dunia ini, niscaya di akhirat ia akan lebih buta dan lebih tersesat dari jalan

    ReplyDelete
  19. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_125109190889821&notif_t=group_activity#!/note.php?note_id=160830603958198 tolong perbaharui kitab jagaan saya

    ReplyDelete
  20. Salam.. Nak beli mcm mano nih?
    nak kontek spe.. email or hp xjmpe..

    ReplyDelete
  21. sila kunjungi kdai-kedai kitab berhampiran. Malangnya ada yang habis stok disebabkan promosi berlebihan. Sila booking dengan kedai berhampiran anda. saya, di kuala krai juga terpaksa booking dengan kedai buku disini.

    Pihak sekolah/pelajar/guru biasanya beli dalam kuantiti banyak..sebabkan masyarakat umuum tak sempat beli..!!

    ReplyDelete
  22. boleh ke kalau nk jadi ahli mqtk?

    ReplyDelete
  23. Insyaallah... Saudara awan sabil boleh jmpa @ online dgn Pengetua kami MQTK.. Cikgu Ariffin Che Yahya ... Keahlian adalah terbuka kepada semua warganegara Malaysia tanpa mengira jantina, kaum, agama, bangsa yang telah mencapai umur 18th k atas. Bilangan ahli tidak terhad. Terdapat (3) jenis ahli:
    (a) Ahli biasa terbuka kepada Beragama Islam dan menetap di Kelantan..
    (b) Ahli seumur hidup terbuka kepada ahli biasa yang membayar yuran sekali gus..
    (c) Ahli Bersekutu terbuka kepada lain-lain agama> (Layak menerima kemudahan yang disediakan oleh MQTK dan tidak layak mengundi dan diundi...

    Alamat dan tempat urusan MQTK ialah di Kampung Bandar atau di tempat-tempat lain yang akan ditetapkan dari semasa ke semasa oleh Jawatankuasa> Alamat surat menyurat MQTK ialah di atas lot 1637, Batu 5, Kampung Bandar 16600 Machang Kelantan...

    ReplyDelete